Ruimte Creatie Sessie
met Access Bars®

open up to new possibilities


Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was, volledig verbonden met jezelf, de aarde en het universum? 


Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen van Access Bars® zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Welke Ruimte kunnen we nu creëren om vol vertrouwen en zelfliefde er te mogen zijn en je open te stellen voor nieuwe mogelijkheden?


Hoe werkt Access Bars®?

Tijdens een Ruimte Creatie Sessie met Access Bars® raak ik, terwijl je heerlijk ligt, liefdevol deze 32 verschillende drukpunten aan op je hoofd. Deze 32 punten staan in contact met energiebanen in jouw lichaam, waar allerlei zaken liggen opgeslagen veelal oude overtuigingen en ingesleten patronen die ons tegenhouden om volledig in het Nu aanwezig te zijn. 

Door deze punten aan te raken en aandacht te geven aan wat er aan gevoelens en emoties naar boven komt, kan ik alles wat je op dit moment niet meer nodig hebt door mij heen laten transformeren en helen.

Hoe wordt het nog beter dan dit? Het voelde heel prettig en ik werd er kalm en rustig van.

Mijn hoofd loopt soms wat vol met allerlei vragen voor de toekomst, die soms voor mij onzeker aanvoelen. Deze behandeling van Esther gaf me hierover veel rust en vertrouwen. 
- Marja


Het was een bijzondere ervaring.

Ik mocht ontvangen en dit toelaten. Loslaten en laten zijn.... wat een energie, wat een transformatie. Zo dankbaar dat ik dit van jou mocht ontvangen. 
- Marloes"you are unique,
so Create your space 

and own it"

Mijn naam is Esther Molewijk en ik help je op jouw weg naar meer innerlijke rust, vertrouwen en liefde voor jezelf. 

Door op te ruimen wat jou energetisch en fysiek in de weg zit, zorgen we er samen voor dat er meer ruimte ontstaat om zelfverzekerd jezelf te zijn en steeds meer in het moment aanwezig te zijn. 

Hierdoor kan jij je opnieuw verbinden met jouw eigen unieke creatiekracht en je nog meer open stellen voor nieuwe mogelijkheden.
Access Bars® is onderdeel van Access Consciousness® en heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.


Wat kost een Ruimte Creatie sessie?

1 sessie van ca. 75 minuten: 75 euro
Strippenkaart van 3 sessies: 199 euro

Direct een afspraak maken?


Bel me dan even op 06-13379926 of stuur een mailtje naar esther@molewijk.net

Ook kinderen zijn van harte welkom voor een sessie van ca. 30 minuten (35 euro)


Al bij de aanraking van de eerste bars werd het bijzonder.
De energie die zich manifesteerde was zowel voor Esther en mij als voor het collectief. Toen de bars aangeraakt werden waarop het punt controle zat, werd ik overspoeld door boosheid. Het was een oeroud multidimensionaal stuk wat aangeraakt werd. Esther liet zich niet wegblazen maar bleef liefdevol en in verbinding waardoor ook dit stuk losgelaten kon worden. 
- Annette


Weet je lieve Esther dat we 10 dagen geleden zo hard gewerkt hebben aan mijn stukje geld? Dat ik graag genoeg wil hebben om fijn te leven! Het is op mijn pad gekomen! Ik ben zo dankbaar.
- Sandra