Human design® Reading

open up to new possibilities


Leven en ondernemen vanuit jouw unieke essentie

Wat als jij een gebruikershandleiding zou hebben om jouw leven te leiden vanuit jouw essentie?


In 2018 kwam ik in aanraking met Human Design. Een hele nieuwe wereld met mogelijkheden ging voor mij open. Zoveel meer werd mij duidelijk wat voor mij de bedoeling is en wat ik hier op aarde te doen heb.
Het is niet voor niets dat Human Design op mijn pad is gekomen.

Je kunt Human Design zien als een soort van gebruikershandleiding voor jouw leven.

Waarom Human Design?


Deze handleiding geeft je handvatten om jouw leven in te richten volledig afgestemd op wie jij werkelijk bent.

Het beschrijft heel nauwkeurig jouw talenten, gaven en unieke potentieel voor dit leven.

Jouw Human Design Chart laat je zien hoe jij de wereld van dienst kunt zijn en wat jij hier te doen hebt. Wat jij mag leren en waar jij gevoelig bent voor invloeden en conditionering van buitenaf.

Het onthult hoe jouw "inner guidance system" werkt. Het geeft je praktische tools en technieken om veel makkelijker keuzes te maken die passen bij wie jij bent en wat jij nodig hebt om een vervuld leven te leiden.

Doordat jij jouw eigen keuzes kunt maken, ben je niet meer afhankelijk van wat andere mensen zeggen/vinden/denken. Hoe fijn is dat!

Jij weet dan heel eenvoudig wat goed is voor jou in dit moment, waardoor het zoveel meer mogelijkheden en plezier brengt in jouw leven.


Wat is Human Design?

Het Human Design Systeem is een samenstelling van oude en nieuwe wetenschappen (o.a. astrologie, kwantumfysica, I Tjing, chakraleer, Maya). Het is gebleken dat het een hele waardevolle tool is om de mensheid te leren kennen.

Je ontdekt wat jou anders maakt dan alle anderen. Het biedt onderlegde inzichten in jouw psychologie, samen met strategieën en technieken om de juiste keuzes te maken die absoluut leiden naar een leven met meer gemak en vervulling.

Het is niet gebaseerd op geloof, maar is een logisch, emperisch systeem dat jou de mogelijkheid biedt om te experimenteren met het mechanisme en uit te vinden of het werkt voor jou.

Op het moment dat je met de kennis gaat experimenteren, kan je gaan ervaren dat er veranderingen in jouw manier van waarnemen plaatsvinden.

Na een tijdje kan je ontdekken wat jou echt vervulling geeft. Iedereen heeft namelijk een eigen handtekening - rust, tevredenheid, succes of verrassing - wat naar je toekomt zodra je gaat leven vanuit jouw ware natuur. 
Het gevolg is een vermindering van weerstand in de vorm van woede, frustratie, bitterheid of teleurstelling.
Mijn Human Design
"you are unique,
so Create your space 

and own it"

Mijn naam is Esther Molewijk en ik geef je afgestemd advies en begeleid je op jouw weg naar meer innerlijke rust, vertrouwen en liefde voor jezelf. 

Aan de hand van jouw unieke Human Design ga je ontdekken welke tools en technieken jij nu kunt gaan inzetten om nog meer te gaan leven en ondernemen vanuit jouw essentie.  

Hierdoor kan jij je opnieuw verbinden met jouw eigen unieke creatiekracht en je nog meer open stellen voor nieuwe mogelijkheden.
Ik heb al voor vele ondernemers, vrienden, familie en gezinnen een reading van hun Human Design mogen maken inclusief afgestemd advies.

Iedereen staat ervan versteld hoe kloppend het is, wat ze onbewust in hun systeem hebben opgeslagen en waar ze nog wat werk te doen hebben. Hoe ze makkelijker kunnen functioneren in relatie met anderen (klanten, partner, kinderen, familie, etc.).

Wil jij ook ontdekken wat jouw Human Design is en welke tools en technieken jij nu kunt gaan inzetten om nog meer te gaan leven en ondernemen vanuit jouw essentie?

Graag nodig ik je uit om een afspraak te maken, waarin ik je live of via Skype/Zoom afgestemd advies zal geven waarmee jij direct aan de slag kunt.

Het enige wat ik van jou nodig heb is jouw geboortedatum, -tijd en -plaats.

Ik kijk ernaar uit om jouw reading voor te bereiden.


Esther


Wat kost een Human design reading?

Basic Reading van ca. 1,5 uur: 111 euro

kan zowel live of via online sessie

Relatie/Familie reading of verdiepende readingen zijn natuurlijk ook mogelijk.

Direct een afspraak maken?

Bel me dan even op 06-13379926 of stuur een mailtje naar esther@molewijk.net


Wat anderen vertellen
over de Human Design Reading

"Via via kwam ik bij Esther terecht en ik kreeg gelijk het gevoel dat ik mijn reading bij haar wilde doen. De reading was zeer waardevol, inspirerend en heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. 

Esther is net zoals mij een projector met 1/3 profiel waardoor ze hele duidelijke en persoonlijke voorbeelden kon geven die met mij resoneren. Dit vond ik erg fijn en daardoor kwam het bij mij extra goed binnen. Ik kon zien dat Esther dit echt met passie doet, het straalt er gewoon vanaf. Ik kan iedereen aanraden om een Human Design reading bij haar te doen!"

Anka van crughten 

"Wat een ontzettend fijne Human Design reading heb ik bij Esther gehad. Ze is zo'n liefdevol en mooi persoon. Alles valt op zijn plek na deze reading. Van wie ik ben, wat bij mij hoort, hoe ik het beste kan handelen vanuit mijn design en hoe ik hier mijn kracht uit kan halen.

Esther past alles persoonlijk toe door te voelen op dat moment wat jij nodig hebt, en wat van toepassing is op jou. Je krijgt verschillende tips, tools en handvatten van haar aangereikt. Ook vind ik het super fijn dat ik naderhand nog verschillende dingen meekreeg om daarop terug te vallen. Ik raad het iedereen aan als je meer inzicht wilt krijgen in wie jij bent, je persoonlijkheid, valkuilen, talenten en hoe jouw energie werkt."

Valesca van de Ven 


"Ik wist dat Esther Human Design Readings deed en sprak er tijdens een wandeling met haar over en vond het erg bijzonder klinken. Tot we op een punt kwamen dat ik dacht: ik wil zo graag weten hoe dit voor mij zit en mijn gezin. 

Esther vroeg om info van ons 4tjes zodat ze zich kon voorbereiden en de overzichten kon maken met elk ons persoonlijke design. Tijdens de online meeting laat Esther je alles zien en ontvang je een brede uitleg die je ook op video thuis krijgt gestuurd zodat je terug kunt kijken. 

In het begin denk je: wat een hoop info, ga ik dit allemaal begrijpen? Tot je doorkrijgt hoe het werkt en je begint te zien waarom dingen gaan zoal ze gaan en waarom bepaalde dingen wel en anderen weer niet voor je werken. Je krijgt echt je eigen blauwprint over hoe je in elkaar zit, welke gebieden van jezelf erg open staan en welke zijn ingevuld. Waar je uitdagingen liggen en je kracht. 

Voor mij persoonlijk mooi om te weten hoe ik in elkaar zit maar zeker ook voor mijn business. Omdat ik nu weet dat als ik 1 op 1 werk, juist heel erg tot mijn recht kom en in groepen wellicht iets minder. En dat ik de mooiste stappen maak als mensen mij met een vraag benaderen, in plaats van nieuwe dingen zomaar de ruimte ingooi. 

En dat is zo waardevol om te weten!

En het mooiste in de familiereading is dat je elkaar leert kennen, weet hoe iedereen in elkaar zit, wat ze nodig hebben. Maar ook waarom het klikt met elkaar en wie waarom naar elkaar toetrekken. Zo leuk om te zien! 

Gevoelige kindjes maar zo verschillend in hun design. Waarbij je antwoorden krijgt met het design op vragen die je niet wist en nu weet als ouders wat zij nodig hebben.

Dus mocht je twijfelen over een Human Design Reading, kan ik het je echt aanraden! Zowel voor je persoonlijk, je business als een familie reading."

Lindsay Vek