Ontspannen in jouw eigen droomhuis. Jij kan dat ook!

Als (hoog)gevoelig persoon (HSP) kan het leven je overweldigen. Je moet van alles en er wordt aan alle kanten aan je getrokken. Door de vele prikkels die je (on)bewust binnen krijgt, kan je overprikkeld raken.

Wanneer je overprikkeld bent, heb je rust en ontspanning nodig om weer goed te kunnen functioneren. Tot rust komen doet iedereen op zijn/haar eigen manier, maar je kan hierbij denken aan een lekkere wandeling in de natuur of even chillen op de bank.

Nu lig je net lekker op de bank en dan komen de gedachten: ik zou mijn vriendin nog even bellen, de afwas nog doen, die stapel papieren nog opruimen. Meteen sta je op om nog even dat ene klusje te doen. Herken je dit? Lekker ontspannend hè?

 

Hoe fijn zou het zijn om thuis echt te kunnen ontspannen in een rustige, sfeervolle en overzichtelijke omgeving en dat er weer structuur zit in je leven?

 

Stel je nu eens voor hoe jouw ultieme droomhuis eruit ziet en hoe je je dan zou voelen? Is het gelukt? Mooi hè! Ook jij kan dit bereiken. Begin met goed op te ruimen, spullen los te laten en hetgeen dat overblijft een vaste plaats te geven. Als je dan toch bezig bent, omring je dan alleen met de spullen waar jij echt gelukkig van wordt. Kijk ook eens of de huidige kleuren en inrichting nog bij je passen. De juiste sfeer zorgt er namelijk voor dat het ook echt jouw huis wordt.

Om je hierbij te helpen heb ik voor je het gratis Ruimte Creatie Schema en bijbehorende visualisatie om nu voor jezelf helder te krijgen waar je direct kunt beginnen.

Liefs Esther

 

Ontdek dan hoe je in één Ruimte Creatie Sessie met een nieuw perspectief in beweging komt én meteen meer zelfvertrouwen, ruimte en innerlijke rust ervaart.