Over mij

"YOU ARE UNIQUE, SO
CREATE YOUR SPACE AND OWN IT"

Heel mijn leven ben ik op zoek geweest naar wie ik diep van binnen ben. Mijn plek en bedoeling hier op aarde. Ik leefde vooral in mijn hoofd, op de gevoelens en emoties van anderen en voelde me afgesloten, niet begrepen en gezien. Wanneer mensen mij vroegen wat ik graag wilde, was mijn antwoord vaak, ik weet het niet...

Waar was ik nou goed in? Wat vind ik leuk? Waar hou ik nu van? Wat heb ik nodig?

Door op zoek te gaan naar wat écht bij me hoort en juist op te ruimen wat mij volledig in de weg stond, heb ik ruimte gecreëerd om vanuit innerlijke rust me weer te kunnen verbinden met mijn hart, mijn intuïtie.

Juist door het volgen van mijn nieuwsgierigheid gingen er steeds meer deuren voor mij open en werd mijn wereld groter en groter.

In mijn rugzak heb ik door trial and error al onwijs veel tools verzameld, welke ik in de afgelopen jaren al heb ingezet om velen mensen te adviseren en begeleiden.

Denk hierbij aan een berg levenservaring, Professional Organizing in life and business, multidimensionaal energiewerk, Language of Light, Access Consciousness, kristallen, essentiële oliën, kaartensets en Human Design.

Samen vormen deze de basis om mijn Ruimte te creëren in de breedste zin van het woord. Ik ben benieuwd wat er nog meer op mijn pad mag komen...

Er is zoveel meer en mogelijk dan je denkt, wanneer je je kunt openstellen voor hetgeen je nog niet kunt zien.


Mijn zielsmissie is zoveel mogelijk vrouwen te helpen om hun eigen ruimte in te gaan nemen. Om te gaan ontdekken en doen wat de bedoeling is.

Om zelfverzekerd te worden en te gaan stralen. Door het inzetten van hun unieke talenten en gaven het licht te verspreiden.

Dit afgestemde beeldmerk staat voor:

  • Hart en ster in het midden: de liefde voor jezelf en jezelf toestaan te mogen stralen.
  • Bolletjes boven en onder, verbonden met de aarde en het universum, je plek innemen en in je kracht staan.
  • De 4 lijnen met bolletje staan voor expansie, vergroten / uitbreiden van je ruimte alle richtingen in en vanuit het hart.
  • De blaadjes voor groei en beweging.
  • De spiraalcirkel is het symbool voor dankbaarheid.

Ik heb ontdekt hoe ik lagen van levens kan afpellen en hoe ik de puurheid in mensen naar boven kan brengen. Ieder mens is uniek en heeft daardoor een eigen pad te bewandelen. Aangezien ik weet dat het niet altijd gemakkelijk is om het pad naar vrijheid te bewandelen, ben ik er om je daarbij te begeleiden.

Graag help ik je om je verbinden met jouw intuïtie, jouw unieke talenten en gaven én het vergroten van jouw ruimte.

Wees niet meer bang. Omarm wie je bent en help anderen met jouw struggle. Zij hebben jouw lessen nodig om weer te groeien. Begeleid hun een stukje op hun pad. Dat doe ik ook voor jou!

Ik wil je helpen ontdekken wat jouw volgende stap is.
Je de inzichten, rust en focus geven om te doen wat jij te doen hebt.
Met mijn unieke gaves en rugzak vol met tools, weet ik jou weer bij je hart te brengen. Ik zie de veranderingen in jouw lichaam en weet wanneer jouw hart spreekt.

Ik wil je helpen om jouw energiefrequentie hoog te houden, zodat jij kunt manifesteren wat jij nodig hebt, zodat jij kunt ontdekken en doen wat jij het allerliefste doet.

Neem jouw ruimte in en ga ervoor!

Kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?
Dan nodig ik je uit voor een gratis meeting van ca. 30 minuten via Zoom
en dan gaan we ontdekken wat jouw volgende stap is.

Liefs Esther