Ruimte Creatie Wandeling
Loop je op dit moment even vast in jouw leven en/of business en heb je een energieboost nodig?
Of sta je voor een kruispunt en weet je niet welke kant je op mag gaan?

Tijdens een Ruimte Creatie Wandeling door het bos, geef ik je grensverleggende inzichten en direct toepasbare tools en een healing, die jouw weer ruimte geven, zodat jij gelijk vol energie weer verder kunt.


  • Wil je heel graag weten welke stappen jij nu kunt zetten om weer in beweging te komen?
  • Wil je in contact komen met jouw diepste verlangens?
  • Wil je weten wat jouw blokkades zijn en deze helen?
  • Heb je behoefte aan nieuwe inzichten en een duidelijke richting?

Tijdens deze wandeling in een prachtige omgeving ga ik je laten zien en ervaren wat jij nu op dit moment nodig hebt.

Om zo vanuit liefde en voelen, je weer te verbinden met jezelf, jouw authentieke wijsheid, zodat jij jouw innerlijke manifestatiekracht weer hervindt.


In de natuur stem ik me op je af en stel je de vragen die ik doorkrijg. Op deze manier kom jij in contact met jouw authentieke zelf en diepste dromen.

Ik verwoord hetgeen jij diep van binnen altijd al wist, maar nooit gehoor aan hebt gegeven. Wat er dan gebeurd is vaak magisch en daarom lastig te omschrijven.

We gaan ook kijken wat jou tegenhoudt om jouw zielsverlangen te volgen. Hierbij help ik je deze blokkades te helen en geef ik je nieuwe inzichten en de juiste focus om vanuit vertrouwen de volgende stap daadwerkelijk te gaan zetten .


We gaan wandelen in het magische bos van Surae, Boswachterij Dorst. Dit prachtige gebied is gelegen tussen Oosterhout en Breda. 
Andere locaties zijn natuurlijk ook mogelijk in overleg 😉 Mijn naam is Esther Molewijk en ik begeleid lichtwerkers en intuïtieve ondernemers om vanuit hun unieke essentie te leven en ondernemen.

Ik help je weer te verbinden met jouw unieke talenten, gaven en wijsheid, zodat jij zelfverzekerd jezelf kunt zijn.

Ieder mens is uniek en heeft een eigen pad te bewandelen. Aangezien ik weet dat het niet altijd gemakkelijk is om het pad naar je ware zelf te bewandelen, ben ik er om je daarbij te begeleiden.

Ik geef je afgestemd advies op wie jij bent en wat jij nu nodig hebt. Hierdoor maak jij jezelf vrij van alle ballast die jou tegenhoudt om volledig jezelf te zijn. Hierdoor kan jij je opnieuw verbinden met jouw eigen unieke creatiekracht en je nog meer open stellen voor nieuwe mogelijkheden.

Liefs EstherWat anderen zeggen over de
Ruimte Creatie Wandeling

 Evelinda Smit 

 www.glimlacheve.com 

's Middags had ik een afspraak voor een boswandeling. Een beetje in de war en moe vertelde ik mijn verhaal. Weer herhaalde ik: "Ik voel me weer zo moe, zo moe." En vervolgens gaan we een oefening doen waarbij ze mij veel, heel veel vragen achtereen stelt. Met mijn ogen dicht gaf ik snel antwoord. "Waar heb je het meest last van?" "Huur." "Wat moet ermee?" "Weg." "Waar wil je naar toe?" "Frankrijk." En zo ging het een hele tijd door. Toen ik mijn ogen open deed zei ze simpel: "Nou, je hebt een plan met je hart gemaakt. Je kan aan de slag." En het meest bijzondere was dat de moeheid op slag weg was. Mijn hart klopte van verlangen. Met een grote glimlach reed ik naar huis.

 Karin Schrijver

 www.karinschrijver.nl 

Wat een prachtige en magische ochtend was het vanmorgen. Ook in de auto terug naar huis bleef ik glimlachen. Eenmaal thuis gekomen ben ik met een verliefd gevoel aan de slag gegaan. Het stroomt als vanzelf uit mijn vingers en dat wat nog niet komt kan ik onmiddellijk loslaten en erop vertrouwen dat het nog wel komt. 

 Lisette Frèrejean

 www.blijdehand.nl 

Ik liep écht even compleet vast, maar tijdens deze magische Ruimte Creatie Wandeling vielen de puzzelstukjes op z'n plek. Ik kreeg nu echt de handvatten die ik nodig had om weer in beweging te komen. Echte aanrader!Voel jij JA, dat wil ik en gun ik mezelf!

Jouw investering is € 111 inclusief BTW voor een wandelsessie van ca. 1,5 uur


Meteen een afspraak maken?
Bel me op 06-13379926 of mail me op esther@molewijk.net


You are Unique,
so create your space and own it