Ruimte Reiniging
Ben jij toe aan een frisse wind door jouw huis?
Heb je genoeg meegemaakt en wil je graag een nieuwe start maken?

Of heb jij het idee dat er zich iets in jouw leefruimte bevindt dat niet goed voelt of er niet hoort? 

  • Slaap jij en/of slapen je kinderen slecht?
  • Zijn er bepaalde plekken waar je niet graag komt?
  • Zijn er plaatsen die koud blijven, ondanks dat de verwarming aan staat?
  • Heeft er wat vervelends plaatsgevonden, zoals scheiding of overlijden?
  • Wissel je snel van stemming? 
  • Voel jij na een heftige discussie dat die energie blijft hangen?
  • Heb je het gevoel dat er iets aan je blijft plakken?
  • Kan de energie lekker stromen, of voelt het gestagneerd?
  • Zie of ervaar je energiebollen, gedaantes, entiteiten, etc. en vind je dat eng?

Kies dan voor een Ruimte Reiniging

Steeds vaker krijg ik de vraag of ik een energetische Ruimte Reiniging van huizen en praktijkruimtes wil verzorgen en dat doe ik met veel liefde en plezier!

Sferen en energieën voel ik al heel mijn leven. Doordat ik me daar niet altijd prettig bij voelde en het me belemmerde om helemaal mezelf te zijn, heb ik geleerd hoe ik de zware en ongewenste energie kan schonen en de ruimtes kan helen. Ik noem dit de Kracht van Opruimen, ofwel Clearing & Healing.

Hoe werkt het?

Tijdens een Ruimte Reiniging loop ik door het hele huis, van zolder tot begane grond.
Ik doorvoel de diverse ruimtes en onderneem meteen actie.

Doordat iedere situatie anders is, bepaal ik de aanpak per ruimte op het moment dat ik me daarin bevind.

Ik vraag ook wat je/jullie ervaren, zodat ik naast het energetisch reinigen ook een passend advies kan geven om de situatie blijvend te veranderen.

Normaliter neemt dit proces ca. 2 uur in beslag.
Mocht het zo zijn dat diverse ruimtes meer aandacht vragen en er nog een vervolg nodig is, dan zal ik dat aangeven.

Een telefonisch of online consult is nu ook mogelijk. 
Zijn er 1 of meerdere ruimtes die aandacht nodig hebben, dan kan dat natuurlijk ook.Ben jij toe aan een frisse wind door jouw ruimte, neem dan nu contact met me op om jouw unieke reiniging af te stemmen.

Je kunt me bellen op 06-13379926 of mailen op esther@molewijk.net om te overleggen, wanneer je van alles ervaart en je er nog niet zeker bent of een ruimte reiniging gelijk nodig is. Ervaringen

 Marije van der Zouwen 

Esther is bij ons thuis geweest. Ze heeft het huis energetisch gereinigd. Wat mooi om te zien hoe ze dat doet. Heel rustig is ze door het huis gegaan. Eerst samen met mij en daarna alleen. Het was voor mij ook voelbaar welke kamers zwaarder aanvoelde voor de reiniging. Het bijzondere is dat na de reiniging één van de slaapkamers gelijk lichter aanvoelde. Vanaf dat moment werd de slaapkamer ook weer chill-ruimte voor mijn kind. We hadden niet verteld dat Esther was geweest.
De hond kwam voor het bezoek van Esther niet in de werkkamer. Nu is ze daar vaak te vinden. Ik kan het iedereen aanraden om Esther je huis of werkruimte energetisch te laten reinigen. Het geeft rust en energie. Alsof er een frisse wind doorheen is geweest.Laatst was ik uitgenodigd bij een super mooie intuïtieve en spirituele onderneemster die graag wilde ontdekken of er daadwerkelijk iets in haar huis was dat er niet hoorde. Zowel haar kat als haar hoogsensitieve en spiritueel begaafde zoon lieten doorschemeren dat er meer was dan ze zo konden zien.

Ze had zelf ook wel het idee, maar ze zocht bij mij bevestiging.
We liepen samen door het het huis en ik voelde op zolder het een en ander. Haar zoon kwam ook liever niet op zolder. Ik kon niet verder komen dan halverwege de ruimte. Het leek wel of ik werd tegengehouden.

Samen ontdekten we dat het niet van binnen kwam, maar van buitenaf. Door een schild tegen die muur te plaatsen en de ruimte te clearen, klaarde de lucht en kwam er een liefdevolle en warme energie in de ruimte.

Het mooiste was nog dat haar zoon thuiskwam van school en we hem vroegen naar boven te komen. Ik wist dat er nog een hoekje was dat om aandacht vroeg, maar ik zei niets.Hij voelde de ruimte en hij was blij. Hij durfde weer naar zolder te gaan.

Ik vroeg hem of het goed was zo. Hij liep meteen naar het hoekje waarvan ik wist dat er nog wat was en hij merkte het meteen op. "Het voelt hier nog koud":zei hij.

Ik vroeg: "wat is er nodig? Bergkristal of de Gouden driehoek" (amethist, rozekwarts en bergkristal). Zo gaf hij meteen aan dat de volledige driehoek daar moest komen te liggen om dit hoekje te Clearen en vertelde ook precies waarom.

Het was magisch om te zien en ervaren dat hij op deze manier zijn gaves kon inzetten en dat hij zich begrepen voelde. Wauw, we kregen tranen in onze ogen van trots en dankbaarheid.

Ook gaf ik hem nog tips i.v.m. de spirits en energie bollen die hem in de nacht angst aanjaagden in zijn kamer. Hij wilde namelijk alleen maar slapen met het licht aan. We hebben samen intenties neergezet en gevraagd aan de spirits of hij, wanneer het donker is, zijn ruimte voor zichzelf mag hebben.

Deze ervaring vandaag was zo gaaf! Dat ik niet alleen de moeder, maar ook de zoon mocht helpen met het clearen en healen van de ruimtes.

Een paar dagen later vroeg ik hoe het ging:

"De afgelopen dagen zijn goed gegaan. Merk aan mezelf dat ik meer en meer vertrouwen krijg in mezelf en in wat ik kan. Ik voel nu ook heel duidelijk dat ik samenwerk met de energie van het huis. Heel mooi is dat. In ons gezin praten we er veel over en dat is erg fijn.

Mijn zoon valt steeds beter in slaap. We spreken samen met de spirits af hoe hij het graag wil hebben en hij zet zelf zijn intenties uit. Dat gaat goed!" 

Anoniem