Waarom keuzes maken essentieel is voor de groei van jouw business

Je wilt zo graag groeien met jouw business. Jouw prachtige missie-onderneming waarmee jij zoveel anderen wilt helpen om het beste in hen naar boven te halen, te transformeren.

Je hebt een enorme drive en zoveel gave ideeën en plannen, maar ergens loop je vast. Jouw hoofd draait overuren, je bent moe, je administratie is een chaos, je werkplek een rommeltje en thuis loopt het ook niet echt op rolletjes.

Diep van binnen ‘weet’ je dat het anders kan, maar toch houdt iets je tegen om die rust en vrijheid te ervaren, waar jij zo naar verlangt.

Het is tijd om keuzes te gaan maken, los te laten en op te ruimen

Om radicale beslissingen te nemen over wat jij graag wilt en wat jij het allerliefste doet. Los gaat laten wat jou NU niet meer dient. Ruim al die oude ballast op of besteed het uit! Ga terug naar de basis van het ondernemen. Waarom ben jij ooit jouw business gestart? Hoe voelde jij je toen?

Neem nu eens de tijd en ga met de bezem door al jouw:

  • plannen
  • ideeën
  • producten
  • diensten
  • spullen
  • methodes
  • werkzaamheden
  • klantenlijst
  • e-mails
  • documenten

Vraag je hart, intuïtie ofwel innerlijke raadgever om hulp. Deze weet precies wat jij nodig hebt. Wat voelt licht? Wat voelt zwaar? Waar wil je meer van, wat of wie juist helemaal niet meer? Maak een keuze! Neem afscheid!

Ruimte Creatie Schema

Om je te helpen bij het maken van deze keuzes heb ik voor jou het Ruimte Creatie Schema. Download het schema gratis en ervaar de Kracht van Opruimen.

Laat je hart spreken en zeg volmondig ja of nee tegen de beslissingen die je neemt. Om de zware energie weer in beweging te brengen, te transformeren naar licht.

Door nu heel bewust keuzes te maken over alles wat er speelt in jouw business, creëer je rust en ruimte om te ontdekken wat jouw volgende stap is om moeiteloos en in vrijheid te kunnen groeien.

Heb je hier hulp bij nodig, dan ben ik er voor je.

Ontdek bijvoorbeeld hoe je in één Ruimte Creatie Sessie met een nieuw perspectief in beweging komt én meteen meer zelfvertrouwen, ruimte en innerlijke rust ervaart.

Liefs Esther

 

PS. Tijdens een lange zoektocht naar mezelf heb ik namelijk de Kracht van Opruimen ontdekt. Door het verzamelen van wie ik ben, wat écht bij me hoort en juist op te ruimen wat mij volledig in de weg stond, heb ik ruimte gecreëerd om vanuit innerlijke rust me weer te kunnen verbinden met wie ik echt ben om vanuit die rust mijn onderneming op te zetten. Nu maak ik iedere dag weer de keuze voor wat licht voelt, waardoor ik steeds meer vrijheid, rust en geluk ervaar in mijn leven en business.